Muškát moravský, Jakostní odrůdové víno, Víno z Kobylí
Popis
Pro víno z této odrůdy je charakteristická světle žlutá barva, výrazné muškátové aroma, nižší obsah kyselin. Jsou to vína lehčího typu. Vůně je muškátová s mírnými černo-rybízovými tóny. V chuti je víno plně muškátové s jemnou kyselinkou a dlouhou příjemnou dochutí.
Doporučujeme podávat k jemným paštikám, jemným sýrům, gratinovaným jídlům s jemným bešamelem.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Objem: 0,75 l
Barva Vína | Bílá vína |
Klasifikace | Jakostní vína |
Obsah Cukru | polosuchá |
Vinařství | Patria Kobylí |
Země původu | Česká republika |
Alkohol | 12 % obj. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář